Massimo Provenza
Angelo Maggio
Ro Erenst

Acting great by being small. Love to love and dare to let go. Open your heart to inspire, admire to develop yourself and those you love. Let this journey be fun after all. Keep your love alive ❣️

Dustin Bons

My ultimate dream is to live a free life. Free from illness, free from stress, free to make my own choises and decisions. To continue my journey on the road i've taken since last year.

Ik hoop veel zelfvertrouwen te hebben. Succes te behalen zodat ik de lifestyle kan leven die ik wil.

Vincent van Kleef

Mijn overtuiging is dat je niet zomaar geboren wordt, dat er een reden is dat jij hier bent. Het is ook het motto van mijn fotografie-storytellingproject dat ik in Amsterdam heb lopen. Ik eindig mijn verhaal over mijn buurtbewoners altijd met: wat zijn wij blij dat jij in Bos & Lommer woont! Gemeente Amsterdam vroeg mij in 2018 om dit project voor heel stadsdeel West te doen. Ik zat als selling consultant in een omgeving dat gevormd is door competitie terwijl mijn instelling is om de ander te helpen en niet te zien als een gevaar voor jouw doelstellingen. Ik ging nooit met een nee weg, als was dat niet altijd een ‘sale’. Ik besloot mijn hart te volgen en mijn hartsverlangen te vervullen door freelance fotograaf te worden.

Ik heb op LinkedIn als tagline ‘ik laat met mijn foto’s zien wat jou een mooi mens maakt! Dat is de kern van wat ik doe en hoe ik in het leven sta. Mijn wens is om een volgende stap te zetten in mijn groei, om niet meer afhankelijk te zijn van de inkomsten uit Soul2Soul Photography. Dit creëert ruimte om nog meer te doen wat ik nu al doe.

I want to be a model, to travel the world. To show beauty to people from inside and out of me.

To inspire people with my kindness and goodwill and to have my dream house on a beach.

Rudy Rensink

My dreams are to make as many people happy as possible, to provide them with additional knowledge and skills. And, to become (in 2021) is getting fit again!

Spaans spreken 🗣 en schrijven ✍️